Zagrlila ga je čvrsto. Probudila se u suzama, a on je zauvijek zaklopio svoje oči

OVAJ pas je pronađen u očajnom stanju, a spasila ga je organizacija Speranza Animal Rescue. Dobio je ime Watson i u njegovim očima se mogla vidjeti tuga, patnja i bol koje je nosio u sebi.

Pronašao ga je student u parku i pas je odmah odvezen veterinaru, gdje je bio na intenzivnoj skrbi.

Kada je malo ojačao, stavili su ga u sklonište osnivačice Janine Guido. Watsonu je pronađen veliki maligni tumor koji je metastazirao i nažalost nije mu bilo spasa. Janine je bila svjesna da je samo pitanje vremena kada će ovaj izmučeni pas zauvijek zaklopiti svoje oči.

Imala je osjećaj da treba biti s njim i taj dan je odlučila da neće ići kući. Sakupila je deke i pseće krevete, legla kraj Watsona i zagrlila ga. Grlila ga je cijelu noć i plakala, zaspala je u suzama i tako se probudila.

Kada se Watson probudio, bio je vidno iscrpljen, nije jeo ni pio, a samo par sati kasnije je zatvorio svoje oči zauvijek.

Sada ga više ništa ne boli i sada više ne pati. Koliko god da je ova priča tužna, ovaj pas je ipak osjetio barem nekoliko sati kada se netko brine o tebi, kada te netko voli i kada je netko uz tebe.

Nemojte dozvoliti da se bilo koja životinja muči, i njima je teško kada su bolesni i oni zaslužuju pažnju, brigu i ljubav!

(index.hr/lajk.hr)

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti