PROVERITE DA LI KOD KUĆE IMATE OVAKVU KOVANICU OD DVA EVRA: Može vam doneti BRDO PARA!

Na zadnjem delu kovanice, nalazi se profil princeze sa natpisom “Monaco” i godinom izdanja “2007”. Danas je smatra veoma vrednom! Kolekcionari su spremni da plate nekoliko stotina miliona evra za te kovanice…

Numizmatičari, odnosno ljubutelji starog novca, posebno cene jednu kovanicu od dva evra, koja naravno vredi baš tih dva evra. Ali, njen primerak iz 2007. godine je specifičan.

U čast pokojne princeze od Monaka, poznate kao Grejs Keli, izrađen je tačno 20.001 primerak sa specijalnim pečatom.

Na zadnjem delu kovanice, nalazi se profil princeze sa natpisom “Monaco” i godinom izdanja “2007”. Danas je smatra veoma vrednom! Kolekcionari su spremni da plate nekoliko stotina miliona evra za te kovanice.

Obratite pažnju i da li se na prednjoj strani kovanice koju imate, nalazi i mala karta Evrope. Kolekcionari za nju plaćaju i do 600 eura.


SUZANI MANČIĆ JE ON UNIŠTIO ŽIVOT! Imala je snove ali se NIKADA nije OPORAVILA zbog onoga što joj je uradio!

– Moja prva ljubav bio je balet. Ja i dan, danas obožavam balet kao umetnost, ali po fizičkoj konstituciji nisam bila za klasičan balet

Voditeljka Suzana Mančić se pored voditeljstva bavila i muzikom, a zamalo je postala i balerina…

Plavuša sa najlepšim osmehom na estradi oduvek je sanjala da bude u javnom poslu, ali najviše od svega je želela da postane balerina. Kada je bila na korak da ostvari svoje snove, jedan čovek je sve to prekinuo.

foto: printscreen


– Moja prva ljubav bio je balet. Ja i dan, danas obožavam balet kao umetnost, ali po fizičkoj konstituciji nisam bila za klasičan balet. Vrlo brzo su me izbacili. Došao je neki Rus na završni ispit i rekao, sve će da prođu, ali ova, ne! To je bio prvi udarac u životu koji sam morala da pretrpim – rekla je Suzana iskreno.

Ona je 1975. uplovila u svet muzike kao jedna od dve članice tadašnje gripe ”Trag”. Dve godine kasnije izdala je solo singl ”Ogledalce, ogledalce” koji je bio mega slušan. Čak, na top listi sa tadašnjim Bijelim dugmetom.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više