PRONAŠAO JE OVO ČUDNO STV0RENJE NA TROTOARU: Nije imao pojma da će izrasti u ovo! (VIDEO)

Džef Longo pronašao je P0VREĐENU i NEM0ĆNU životinju na trotoaru, odlučio je da uradi pravu stvar.

Dok su drugi ljudi prolazili pored, Džef je podigao malenu životinju sa zemlje i požurio sa njom kući. Bila je toliko mala da nije mogao ni da shvati šta je, pa je sliku postavio na Reddit i pitao šta da radi. Mnogi su mu rekli da životinja nema šanse da pre*živi, ali Džef nije hteo da odustane.

Tako je započelo putovanje nade i prijateljstva koje je promenilo Džefov život i dalo mu novog prijatelja.

Ovo je Biskvit. Imala je samo 3 cm kada je pronašao na ulici. Kada je odveo kući i uradio dosta istraživanja, Džef je otkrio da je to leteća veverica. Bio je odlučan da joj pomogne da preživi.

Nakon nekoliko nedelja, Biskvitovo stanje je počelo da se popravlja. Čak je počela i da raste. Uskoro, Džef i njegov novi ljubimac stvorili su jaku vezu. Upoznao je sa ostatkom porodice.

Džef je postao jako dobar u vođenju računa o Biskvit, pa je čak počeo i da je vodi sa sobom na posao. Kod kuće, Biskvit je živela u ručno napravljenoj ležaljci sa ogradicom za igranje. Čak je naučila i nekoliko trikova.

Džef i Biskvit – najbolji prijatelji zauvek!

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti