POLITIČAR OSTAVIO UKLJUČENU KAMERU PA DOHVATIO SEKRETARICU: Najveći skandal u doba korone! (VIDEO)

Sve su to videli u živom prenosu njegovi sagovornici

Jedan od najvećih incidenata tokom pandemije korona virusa desio na Filipinima, gde je jedan vladin zvaničnik napravio kiks koji će se dugo prepričavati.

foto: Printscreen

Naime, on je usred konferencijskog poziva putem platforme Zoom imao seks sa sekretaricom, a sve su to videli u živom prenosu njegovi sagovornici.

foto: Printscreen

Kapetan Isus Estil pojavio se na ekranu usred žestoke akcije sa devojkom za koju se kasnije ispostavilo da je njegova sekretarica.

U izveštajima filipinskih medija kaže se da Estil nije uspeo da se snađe s modernom tehnologijom, pa je greškom ostavio uključenu kameru i tako omogućio da njegova privatna akcija postane javna.

Inače, video je snimio jedna od učesnika konferencije, pa je tako snimak postao viralan na Filipinima. Postao je čak i tema raznih diskusija u političkim tok-šou programima.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više