JAVNOST Š0KIRANA! Astrologinja otkrila šta će se dogoditi u 2021.: “Prvi put u zadnjih 800 godina…”

Vrlo težak period s kojim ćemo se stvarno morati naučiti nositi, govore astrologinje o 2021. godini

Godinu 2020. teško se moglo zamisliti. No astrologinje su predvidjele neke od silnih stvari koje su se dogodile. Po P0L0ŽAJU planeta znaju zašto je Kolinda Grabar Kitarović izgubila na IZB0RIMA.

“Zato što je jedan od najsnažnijih planeta, Uran, ušao u bika. Zanimljivo, da je isti taj planet predsjednici uzeo IZB0RE, a donio ih je novom predsjedniku Milanoviću koji je zapravo preko puta bika i koji je škorpion”, rekla je astrologinja Sandra Ružić za RTL.

No 2021. će također biti teška, jer je godina sva četiri elementa.

“Vrlo težak period s kojim ćemo se stvarno morati naučiti nositi. Možemo očekivati da nam se događa svašta i tu ćemo morati jednostavno biti prisebni i naučiti se kontrolirati kao ljudi. Ljeto može donijeti i P0PLAVE i P0ŽARE jer su četiri elementa u pitanju. Prvi put nakon 800 godina su u pitanju sva četiri elementa. Zrak, va*tra, zemlja i voda”, kazala je Ružić.

Astrologinje su se osvrnule i na lokalne IZB0RE, a čini se da promjena ipak dolazi.

“Lokalni IZB0RI će donijeti nove ljude, svježu kr*v. Koji neće biti stranački poslušnici. Neće imati podršku ili razumijevanje”, rekla je astrologinja Jasminka Čosić.

Budućnost donosi, kažu astrologinje, i bolju sliku kada je riječ o K0R0NI, a znaju i ono što ministar Beroš teško izgovara – kada će mjere popustiti.

“Bit će u kvadratu s Plutonom i s Jupiterom koji će se ponavljati tijekom cijele ove godine”, kazala je Ružić, dodajući da ne očekujemo zasad popuštanje mjera. A osvrnule su se i na svjetsku politiku.

“Da, jer je on i kao poduzetnik već ranije bio u DUG0VIMA”, odgovorila je Čosić na pitanje može li se dogoditi da Trump završi u ZATV0RU .

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti