Grčka otvara bordele pod strogim uslovima, klijenti imaju samo 15 minuta

Grčke vlasti u okviru popuštanja mjera ove sedmice dozvolile su rad bordelima, ali uvjet je da svaki klijent ima maksimalno petnaest minuta.

Grčka je zabilježila relativno mali broj slučajeva koronavirusa. Prema podacima Univerziteta John Hopkins potvrđeno je 3148 slučajeva zaraze, a umrlih je 185, pa je vlada već dopustila otvaranje ekonomije i putovanja.

Od ponedjeljka mogu raditi i bordeli, ali pod strogim uvjetima. Posjete su limitirane na 15 minuta po klijentu, a preporučene su maske i za davatelje usluga i za klijente, piše Cyprus Mail.

Vrata i prozori moraju biti otvoreni kako bi mogao ulaziti zrak, plaćanja su dopuštena samo kreditnim karticama, a bordeli moraju četiri tjedna čuvati popis klijenata s imenima i brojevima telefona u slučaju da vlasti trebaju ući u trag kontaktima. I druge zemlje razmatraju otvaranje takve vrste, a prva od njih je Nizozemska.

Izvor Klix.ba

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti