ANA BRNABIĆ U BIKINIJU! SLIKA ZAPALILA INTERNET: Evo kako premijerka Srbije izgleda u OPUŠTENOM IZDANJU

O životu premijerke Srbije Ane Brnabić malo se zna..

Fotografija koja se prije dvije godine masovno dijelila društvenim mrežama nastala je 2010. godine tokom njenog ljetovanja na Krku.

Inače, premijerka Srbije često ljetuje na Krku, gdje ima i porodičnu kuću.

Podsjetimo, premijerka Srbije Ana Brnabić prije nekoliko mjeseci dobila je sina sa svojom djevojkom Milicom, a sada je prvi put javno progovorila o toj temi.

Naime, Ana je gostovala na konferenciji “World minds”, gdje je odgovarala na brojna politička, ali i privatna pitanja koje joj je postavljao organizator i osnivač istoimene organizacije Rolf dobeli.

1

Foto: O.Bunić/RAS Srbija

Tako je premijerka prvi put govorila i o nedavno rođenom sinu i koliko je to što je postala roditelj promijenilo i njen pogled na svijet.

4

Foto; Gloria

– Morala sam da naučim da funkcionišem sa mnogo manje spavanja. Jednom sam svom timu ispričala koliko sam bila srećna kada je beba podrignula. Roditeljstvo mijenja mnogo toga – rekla je premijerka, piše “Blic.rs”.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više