VELIKA KLADUŠA: Na granici BiH lišen slobode osumnjičeni za dječiju P0RN0GRAFIJU za kojim traga policija

Službenici Jedinice granične policije Velika Kladuša jučer su uh**sili R. A. (1997), državljanina Bosne i Hercegovine.
Graničnim provjerama je utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona raspisalo potragu zbog krivičnih djela iskorištavanja djeteta ili maloljetnika radi po**ografije i zadovoljenja pohote pred djetetom ili maloljetnikom.

Kontroliran je na ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Velika Kladuša i predat službenicima Policijske stanice Velika Kladuša, saopćeno je iz Granične policije.

Istog dana, prilikom ulaska u BiH na prijelazu Gradina, lišen je slobode D. K. (1984) jer ga potražuje Općinski sud u Sanskom Mostu zbog krivičnog djela ugrožavanja sigurnosti. Službenici JGP Gradiška su bh. državljanina predali službenicima Sudske policije Bihać.

Na Međunarodnom aerodromu Tuzla, 15. jula 2020., na letu za Bilund, pripadnici Granične policije BiH lišili su slobode E. Č. (1981). Utvrđeno je da je za ovim državljaninom BiH i Kraljevine Norveške Policijska uprava Prijedor Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske raspisala potragu zbog krivičnog djela paljevine. Predat je službenicima PU Prijedor.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više