Tragedija u Velikoj Kladuši: Migrant izgubio život

Iz Policijske uprave Unsko-sanskog kantona (USK) i KT USK potvrđeno je kako je tokom noći jedna osoba sm*tno stradala pokušavajući ući u privremeni prihvatni centar Miral u Velikoj Kladuši, te da se radi o nesretnom slučaju.

“Zaštitari su oko ponoći obavijestili dežurnu ekipu u Policijskoj stanici u Velikoj Kladuši, kako su prilikom obilaska prostora oko centra pronašli beživotno tijelo. Na teren je odmah uz policijske službenike izišao i mr***ornik, koji je konstatirao da na tijelu nema tragova nas*lne sm*ti. Uviđajnim radnjama je utvrđeno kako je osoba pokušala ilegalno ući u kamp, te da je provlačeći se kroz ogradu nesretno izgubilo život.”, izjavila je načelnica Sektora kri****čke policije Unsko-sanskog kantona Snježana Galić.

KT USK uspjelo je brzo identifikovati osobu, te je utvrđeno da se radi o državljaninu Maroka.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više