Tragedija u Velikoj Kladuši: Izgubio život prilikom sječe šume iznad porodične kuće

U Stabandži, općina Velika Kladuša jučer se desila nesreća u kojoj je sm*tno stradala osoba R0ĐENA 1961, iz navedenog mjesta.

– Policija je dobila prijavu preko Doma zdravlja Bužim u 17:45 sati, od strane dežurnog radnika. On je prijavio da je u ovu ustanovu dovezeno BEŽIV0TN0 TIJELO. Sm*rt je nastupila zbog povreda u predjelu glave. U razgovoru sa sinom, saznali smo da je unesrećenom palo drvo na glavu prilikom sječe šume iznad porodične kuće. Policija je stigla na lokaciju, obavljen je uviđak. Tu*ilac je događaj okarakterisao kao nesretan slučaj, odnosno ocijenio da nema elemenata kri***nog djela, kazali su u Upravi policije MUP-a USK-a.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više