“SVI SMO MI BAJKIN!”: Pogledajte kako je u Velikoj Kladuši dočekan Sead Karajić koji je vratio autobus s migrantima (VIDEO)

Nakon što je u policijskoj stanici u Velikoj Kladuši proveo nekoliko sati, Sead Karajić, u narodu poznatiji kao Bajkin, sinoć se oko 20 sati vratio pred migrantski kamp “Miral”, gdje su njegovi sugrađani u blokadi držali saobraćaja nekoliko sati.

Dočekali su ga aplauzom.

Kako je za “Avaz” kazao njegov advokat Suad Velić, on u policiji nije dao izjavu, nego je iskoristio svoje pravo da se brani šutnjom.

– Njemu se na tere stavlja nas**ničko ponašanje. Policija je odradila svoj dio posla. PR0V0DI se istraga i to je to za sada – kazao je advokat Velić.

Podsjetimo, nakon što je autobus s migrantima došao u Polje, gdje je smješten migrantski kamp “Miral”, Karajić je, izre***ltiran, trogodišnjom migrantskom krizom, letvom raz*bio šajbu na autobusu i nije dozvolio izlazak migranata iz autobusa.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti