Sedam dana kako je nestao mladić iz Velike Kladuše: Upravo okončana velika potraga policije i građana

Građani i policija USK već sedam dana tragaju za Vanesom Žalićem koji je nestao prije sedam dana, i otad mu se gubi svaki trag.

Dvadesetogodišnji Vanes Žalić, posljednji put je viđen u petak, 21. augusta oko 14 sati na svom motoru. Od tada mu se gubi svaki trag, a porodica i prijatelji neprestano upućuju apele i tragaju za bilo kakvom informacijom koja bi dovela do nestalog mladića.

Putem društvene mreže Facebook upućeni su brojni apeli i napravljene grupe i stranice za pomoć u potrazi.

Danas je Udruženje L0VAČKA Organizacija (ULO) Velika Kladuša u suradnji sa IV Policijskom upravom i Policijskom stanicom Velika Kladuša organiziralo veliku potraga, ali, nažalost, Vanes još uvijek nije pronađen. Kako saznajemo, potraga se nastavlja narednih dana.

Ukoliko upravo Vi imate bilo kakvu informaciju javite se porodici ili u Policijsku stanicu Velike Kladuše ili pozovite 122.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više