Saopćenje MUP-a USK građanima Bihaća i Velike Kladuše povodom jučerašnjih aktivnosti: “Svojim postupcima UGR0ŽAVATE sigurnost svojih sugrađana”

Uprava policije MUP – a Unsko – sanskog kantona na web stranici Vlade USK objavila je saopćenje za javnost o aktuelnim dešavanjima u Velikoj Kladuši:

“Uprava policije MUP –a Unsko – sanskog kantona ovom prilikom poziva sve građane, a posebno građane Velike Kladuše i Bihaća gdje se i nalazi najveća koncentracija migranata, da sve aktivnosti poduzimaju u skladu sa važećim ZAK0NSKIM propisima, da svojim postupcima NE UGR0ŽAVATE svoju sigurnost i sigurnost svojhih sugrađana, a posebno da policijskim službenicima pruže svu potrebnu pomoć i suradnju kako bi isti nesmetano mogli poduzimati sve radnje u cilju zaš*ite građana i njihove imovine.”

Podsjećamo, građani Velike Kladuše jučer su blokirali glavne saobraćajnice u ovoj općini, te na taj način zaustavili autobuse koji su dovozili migrante. 

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više