Ovo je migrant koji je PR0VALIO u kuću i PRETUKA0 ženu u Velikoj Kladuši (FOTO)

U općini Velika Kladuša, odigrala se prava drama kada je migrant PR0VALI0 u kuću u kojoj je bila sama žena.

Kako se navodi migrant je PRETUKA0 ženu a onda krenuo da traži dragocjenosti po kući. Pronašao je nakit i novac i krenuo da bježi kada ga je ukućanin uz pomoć komšije uhvatio.

Prema pisanju Dnevnog avaza, ukućanin je potegao i vat*eno oru*je te ra*nio migranta. Potom ga je svezao i pozvao policiju.

Ale Šiljdedić, glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko – Sanskog kantona kazao je:

– Tačno je da se dogodilo u Crvarevcu. Prvo je migrant PR0VALI0 u jednu kuću, pa onda je krenuo u drugu i u toj kući ga je zatekla žena u hodniku i on je fiz*čki nas*nuo na nju. U međuvremenu je došao muž SUK0BI0 se s njim, ali je migrant uspio pobjeći. Odnio je određene količine nakita i novca, a onda kada ga je sustigao vlasnik nakon nekog vremena, došlo je opet do SUK0BA i potezanja piš*olja. Vlasnik kuće je pu*cao u pod ispred njega ali me*ak je P0G0FI0 lice. Ponovo je pobjegao dalje, ali je nađen vrlo brzo. Nađene su i vrijednosti koje je otuđio, te je prevezen u B0LNICU, kazao je Šiljdedić.

MIgrant koji je provalio u kuću

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti