KRAJINO, UJEDINI SE! Građani Velike Kladuše uoči sutrašnjih protesta pozvali Krajišnike da se ujedine (FOTO)

Nastavlja se USL0ŽNJAVATI situacija s migrantima u Unsko-sanskom kantonu. Za sutra su u Bihaću najavljeni protesti građana, koji traže konačno rješenje ove krize.

Podsjećamo, nakon povećanog priliva migranata u Unsko-sanski kanton, Operativna grupa vanredno je zasjedala i usvojila set mjera, a neke od njih su zabrana prevoza migranta na području Unsko-sanskog kantona, zabrana slobodno kretanja migranata van prihvatnih centara, te formiranje policijskih punktova na ulaz u Kanton.

Međutim, građani i dalje smatraju da je broj migranata koji boravi na području USK prevelik.

Građani Velike Kladuše pozvali su stanovništvo Krajine da se sutra ujedini kako bi se zajednički B0RILI za jedan jedini cilj, a to je rješavanje migrantske sigurnosti na području Unsko-sanskog kantona

Dragi moji kladuscani i krajisnici molim vas da se u sto vecem broju odazovete sutra na proteste u Bihacu, vas dolazak nije samo podrska građanima Bihaca taj protest je nasa B0RBA i za Veliku Kladusu, Cazin, Bihac i sve gradove USK-a jer se vlada USK-a za sve te gradove pa i V.Kladusu nalazi u Bihacu, B0RIM0 se za sebe skupa s građanima ostalih gradova USK-a, Krajino ujedini se!!! 29.08.2020. godine u 17 sati polazak iz Velike Kladuse ispred gradske sportske dvorane, protesti u Bihacu su zakazani za 19 sati. Ocekujemo vas!!!

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više