Kolona vozila iz Velike Kladuše krenula u Bihać na proteste (VIDEO)

Zbog nerješavanja migrantske krize, građani Bihaća i ostalih gradova Unsko-sanskog kantona održaće večeras masovne proteste na Gradskom trgu u Bihaću.

Ovo je deveti put da građani Bihaća iskazuju svoje nezadovoljstvo odnosom države i državnih vlasti BiH po pitanju migranstke krize se već tri godine prelama po leđima građana Unsko-sanskog kantona.

Građani traže od nadležnih da uzmu stvar u svoje ruke i migrantsku krizu stave pod kontrolu, jer je situacija sa migrantima u ovom kantonu iz dana u dan sve teža.

Da će na protestima biti veliki broj građana Kantona, dokazuje i snimak iz Velike Kladuše. Naime, na snimku se vidi kolona vozila koja je krenula za Bihać:

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više