Velika Kladuša: Trinaest dana kako se ne zna gdje je Vanes Žalić

Danas je trinaesti dan kako otac, porodica i prijatelji nemaju nikakve informacije o tome gdje se nalazi dvadesetogodišnji Vanes Žalić iz naselja Trn (MZ Polje).

Vanes je nestao 21. augusta, a očajna porodica već danima pretražuje određene dijelove općine Velika Kladuša u nadi da će pronaći nestalog mladića. Niti velika akcija u kojoj su učestvovali lovci, policija i građani, nije urodila plodom niti ponudila bilo kakvu nadu da će Vanes biti pronađen.

„Neizvjesnost je neizdrživa, više ne znamo šta da radimo i gdje da tražimo“ – kaže nam otac Emir koji apeluje na sve građane koji imaju ikakvu informaciju koja bi rezultirala pronalaskom njegovog sina…..

U Ministarstvu unutrašnjih poslova Unsko – sanskog kantona kažu nam da se provjeravaju svi podaci koji dođu do policijskih službenika, ali nema novih saznanja kada je ovaj slučaj u pitanju. Pozivaju građane da im dostave informacije koje bi mogle biti korisne i ponuditi odgovor na pitanje gdje se nalazi nestali dvadesetogodišnjak.

Podsjećamo, dvadesetogodišnji Vanes Žalić posljednji put je viđen u petak, 21. augusta oko 14 sati na svom motoru. Od tada mu se gubi svaki trag a porodica i prijatelji neprestano upućuju apele i tragaju za bilo kakvom informacijom koja bi dovela do nestalog mladića. Putem društvene mreže Facebook upućeni su brojni apeli i napravljene grupe i stranice za pomoć u potrazi, a ukoliko imate bilo kakvu informaciju javite se porodici ili u Policijsku stanicu Velika Kladuša ili pozovite 122.

Foto:RVK

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više