Velika Kladuša: Poznato više detalja nakon jučerašnjeg pronalaska beživotnog tijela

Beživotno tijelo muškarca pronađeno je u poslijepodnevnim satima jučerašnjeg dana u Velikoj Kladuši.

Povodom ovog slučaja kontaktirali smo i načelnika Ureda komesara policije USK-a, Amela Kozlicu koji je ostao pri jučerašnjoj izjavi za medije. Kozlica je ponovio da je 19. augusta u 14:25h u prostorije PS Velika Kladuša obratila se građanka G.S. rođena 1947. koja je prijavila nestanak sina G.Z. rođenog 1972. godine. Policijski službenici nakon zaprimanja prijave, nastavili su rad na ovom slučaju i u ponedjeljak, 20. augusta, u poslijepodnevnim satima u neposrednoj blizini kuće u šumi pronašli beživotno tijelo G.Z. Nakon izvedenog kriminalističkog istraživanja potvrđeno je da nema tragova nasilja – piše RVK.

Kako nezvanično saznajemo, radi se o 47. godišnjem Zlatanu Gračaninu koji je počinio samoub*stvo. Njegova majka prijavila je nestanak. Gračanin je prije dva mjeseca najavio dolazak kući iz SAD-a, ali je majka pronašla samo njegovu torbu i stvari. Radom na terenu, policijski službenici su u šumi pronašli beživotno tijelo. Dženaza namaz Zlatanu Gračaninu biće obavljena danas ispred stare džamije Zagrad u 18:00h.

[Copy]

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više