Uprava policije USK lišila slobode 32-godišnjaka: Pobjegao pa sakrio HER0IN i SPID u dimnjak kuće

Pripadnici Policijske stanice Sanski Most u srijedu oko 13 sati u naselju Husimovci su zaustavili i kontrolirali Opel Merivu kojom je upravljao 25-godišnjak iz Bosanske Krupe.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

U vozilu su kao putnici zatečeni i 38-godišnjak iz Sanskog Mosta te njegov 32-godišnji sugrađanin koji je, nakon što se vozilo zaustavilo, pobjegao s lica mjesta izbjegavajući policijsku kontrolu.

Brzom reakcijom policajaca bj*gunac je pronađen u dvorištu kuće u naselju Husimovci te je lišen slobode. Neposredno prije lišenaj slobode32-godišnjak je u otvor dimnjaka s vanjske strane kuće sakrio dr*gu.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Kako je potvrđeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona, pronađeni su vrećice he**ina i sp*da. Oduzeti su i papirnati paketić u kojem se nalazila manja količina he**ina te dva paketića u kojima se nalazila, također, manja količina sp*da.

Policajci su zaplijenili i 13 tableta “he***ona” od pet miligrama.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Pretresom Opela i muškaraca pronađena je i vaga za precizno mjerenje, kao i dva mobitela.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više