U ponedjeljak u Bihaću neće biti struje, evo tačnih lokacija i ulica

Podružnica “Elektrodistribucije” Bihać-PJD Bihać ovim putem želi obavijestiti kupce da će zbog planskih radova na elektroenergetskim objektima, doći do prekida u isporuci električne energije kupcima, dana 11.11.2019. godine od 08:00 do 12:00 sati. na trafo-području Harmani 2 (dio ulice 5. Korpusa – desna strana od Behida do Borika i stambene zgrade u ulici 501. Slavne Brigade broj 1 i 2).Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

U slučaju vremenskih neprilika i drugih objektivnih okolnosti radovi mogu biti odgođeni.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Za sve informacije kupci se mogu obratiti Službi za odnose sa javnošću i informisanje kupaca za područje USK-a na broj besplatnog telefona 080 020 134.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više