Tragedija u Sanskom Mostu: Hoće li Bilal Bosnić dobiti dopust kako bi prisustvovao dženazi sina i brata

Bilal Bosić, koji u ZENIČKOM ZATV0RU  služi sedmogodišnju ZATV0RSKU KA*ZNU zbog VRB0VANJA i P0DSTICANJA na TER0*IZAM, zatražio je dopust od dva dana kako bi prisustvovao dženazama sina i brata koji su se juče UT0PILI u rijeci Sani kod Sanskog Mosta.

Bosnićev advokat Adil Lozo uputio je zahtjev Upravi ZENIČK0G ZATV0RA  da se Bosniću dopusti vanredna P0G0DN0ST kako bi mogao prisustvovati dženazama sina i brata.

On je najavio da će ovaj zahtjev danas uputiti i Ministarstvu pravde u Savjetu ministara, kao i federalnom ministarstvu.

Radi se o P0G0DN0STI od dva dana i odmah se vrati u KPZ Zenica. Mislim da je to ljudski i korektno – rekao je Lozo za “Dnevni avaz”.

Sin i brat Bilala Bosnića – Muhamed (15) i Omer (50) UT0PILI su se juče u rijeci Sani u Sanskom Mostu.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više