“To je bolna tema…” Marinko ljut na sina jer je objavio slike srušene porodične kuće u Bos. Petrovcu u Bosni! (FOTO)

Marinko Rokvić (65) priznao je da mu nije bilo sve jedno kada je njegov sin Nikola (34) na društvenim mrežama objavio sliku njegovog rodnog mjesta i srušene porodične kuće u kojoj je odrastao.

– To je za mene i dalje veoma bolna tema. Zaista ne mogu o tome. Razumite me, molim vas. Nikola je fotografije iz Bosne objavio na Instagramu, ja sam malo zbog toga ljut na njega – kaže Marinko.

– Nisam za to da sada o tome pričam za medije, poslije toliko godina, zaista ne bih da se ponovo vraćam u taj period – objasnio je Marinko za Pink.rs.

Podsjetimo, Nikola je na društvenim mrežama pokazao očevu rodnu kuću u Bosni, što je Marinka naljutilo.

– Mjesto gdje je prije nesrećnog rata u Bosni bila Marinkova rodna kuća! Bože zdravlja pa da se obnovi – napisao je Nikola na Instagramu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više