Supruga uhapšenog profesora Fatiha Keskina: Ne znam da je Sud BiH poništio rješenje o protjerivanju

Nakon što su pojedini mediji objavili informaciju da je Sud BiH uvažio žalbu turskog državljanina Fatiha Keskina, supruga profesora Keskina Zehra Keskin za “Avaz” je kazala da ona nema takvu informaciju i da nije obaviještena.
Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.
– Ja nemam takvu informaciju. Ni advokati nisu dobili bilo šta napismeno. Pročitali smo to u pojedinim medijima, ali mi nije jasno odakle njima ta informacija – kazala je Keskin.

Navodno, između ostalog Sud BiH je poništio rješenje Službe za poslove sa strancima i Ministarstva sigurnosti kojim je naređeno njegovo protjerivanje.
Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.
Podsjećamo, direktor škole “Richmond Park” Fatih Keskin uhapšen je 2. decembra pod sumnjom da je počinio određena krivična djela te je označen kao prijetnja za nacionalnu sigurnost u BiH. Trenutno se nalazi u Imigracionom centru u Istočnom Sarajevu.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više