Sedić nakon današnje smjene: “Ne odgovara im ukazivanje na nezakonitosti, tražit ću od suda da se odluka stavi van snage”

Elvedin Sedić smijenjen je s funkcije direktora Zavoda zdravstvenog osiguranja Unsko-sanskog kantona, danas smo objavili na portalu USN.ba.
Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Sedić je za smjenu saznao, kao i javnost, zahvaljujući konferenciji za medije koju su održali premijer Unsko-sanskog kantona Mustafa Ružnić i ministrica zdravstva, rada i socijalne politike Nermina Ćemalović. Zvaničnu odluku još uvijek nije dobio."Mene su smijenili što sam ukazivao na nezakonitosti koje su se dešavale u proteklom periodu. Njima to očigledno ne odgovara. Mene su, kako sam zaključio, zbog toga smijenili", rekao je Sedić, prenosi klix.ba. Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više