SARAJEVSKOJ POLICIJI PRIJAVLJEN NESTANAK MLADE BIŠĆANKE // Javila majci da je našla posao na Ilidži i od tada joj se gubi svaki trag

Sarajevskoj policiji prijavljen je nestanak Amre Muhamedagić iz Bihaća, potvrđeno je iz MUP-a KS.Kako su naveli u policiji, nestanak lica Amra Muhamedagić, kćerka Ismete, rođena 11.2.1999.godine u Bihaću, stalno prijavljena na adresi Dr. Irfana Ljubijankić broj 136, Bihać, dana 12.9.2020. godine prijavila je njena majka Ismeta Raković. Djevojka se udaljila sa adrese stanovanja u ul. Antuna Branka Šimića br. 9, općina Novi Grad Sarajevo.

Po izjavi njene majke Ismete, sa svojom kćerom Amrom Muhamedagić se telefonom zadnji put čula 2.9.2020.godine, kada je Amra izjavila da je dobro i da je našla zaposlenje u firmi na području općine Ilidža. Nakon toga je izgubila svaki kontakt sa kćerkom.
Tekst se nastavlja poslije oglasa

Visina: oko 175 cm Oči: plave boje, Razvijenost: krupnije tjelesne građe Zubi: svi zdravi, Lice: okruglo Kosa: duža, kovrdžava, sa žutim pramenovima, Čelo: normalno, Osobni znaci: nema. Po izjavi Raković Ismete, s obzirom da Amru Muhamedagić nije vidjela od 16.8.2020.godine nije poznato kakvu odjeću ima na sebi.

U slučaju bilo kakvih korisnih saznanja koja bi mogla doprinijeti pronalasku tražene osobe potrebno je kontaktirati PS Novi Grad Sarajevo na brojeve telefona: 033 474 000, 033 451 211, 033 246 198, Operativni centar MUP-a KS na telefon 122 ili najbližu poilcijsku stanicu.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više