Ministrica zdrabvstva USK Nermina Ćemalović: “Izolatorij u Sanskom Mostu počinje s radom u ponedjeljak”

U Bihaću su registrovana dva slučaja, u Cazinu, Bužimu i Ključu po jedan, dok je u Velikoj Kladuši zaražen migrant koji je boravio u Prihvatnom centru Miral, kazala je ministrica zdravstva na današnjoj press konferenciji Kriznog štaba.

Istakla je da će izolatoriji u Sanskom Mostu otpočeti sa radom u ponedjeljak, dok će se od Kriznog štaba F BiH, već sutra zatražiti mišljenje za formiranjem novog većeg izolatorija koji bi bio smješten u jednom od hotela.

Podsjećamo, u protekla 24 sata registrovano je 281 novozaraženi koronavirusom. Ovo su podaci entitetskih zavoda za javno zdravstvo.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više