Prodaja Robne kuće Agrokomerc u Velikoj Kladuši (FOTO)

Objavljen je oglas za prodaju Robne kuće u Velikoj Kladuši. Oglas je objavila Razvojna banka Federacije Bosne i Hercegovine.

Radi se o poslovnoj zgradi na adresi Trg mladih bb, ukupne površine 767 m2, a najniža cijena je 3,8 miliona KM sa rokom isplate od 30 dana od zaključenja Ugovora o kupoprodaji.

Rok za dostavu ponuda je do 03. decembra, a iste će biti otvorene 07. decembra 2020. u 12 sati.

Nakon odustajanja prva tri najbolja ponuđača, Razvojna banka FBiH je povoljno kupila ovaj objekat.

Podsjećanja radi, u julu 2019. godine Robna kuća Agrokomerca na prvom prodajnom ročištu prodana je preduzeću iz Velike Kladuše „Brokerimo“ d.o.o. za 3.580.000 KM. Procijenjena vrijednost Robne kuće bila je 3.800.000 KM. Drugu najbolju ponudu dao je dugogodišnji korisnik Robne kuće, preduzeće „BF Komerc“ 3.575.000 KM, a treću Amir Velagić iz Cazina, 3.570.000 KM.


Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više