Pripreme za smotru najboljih ribolovaca na svijetu u Bihaću: Članovi USR “Una” Bihać očistili pristup rijeci Uni na dijelu “Jotani” (FOTO/VIDEO)

Jučer je u organizaciji USR “Una” Bihać organizirano čišćenje regoina Jotani. Svrha čišćenja je obezbijediti pristupačnost za predstojeće svjetsko prvenstvo u fly fishingu koje je na rasporedu krajem mjeseca juna ove godine.

Pored prvobitne svrhe vjerujemo da će ova lokacija sigurno privući posjetitelje u predstojećoj turističkoj sezoni, ističu iz udruženja. Otoci su do sada bili neprohodni, a za sada očišćen jedan dio od niskog raslinja, te su napravljene staze.

Pored toga napravljena su četiri drvena mosta u svrhu povezivanja otoka. U planu je daljnje čišćenje od niskog raslinja te izgradnja drvenih mostova u svrhu povezivanja svih otoka.

Na nama je da pozelimo URS “Una” Bihać puno uspjeha u daljnjem radu. Slike i video priloge akcije čišćenja pogledajte u nastavku …[Copy]

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više