Pokušaj ub**tva sinoć u Bihaću – Donesen pred MUP sa teškim P0VREDAMA u predjelu vrata

Policija je sinoć u 23:40 sati dobila dojavu od N.N. lica da u ulici Muhsina Rizvića u naselju Luke leži migrant koji ima pov*ede nanesene najvjerovatnije hladnim oru*jem.

Dolaskom na lokaciju pripadnici MUP-a USK-a nisu pronašli nikakve tragove, kao ni povri**đenu osobu niti bilo koje drugo lice.

Međutim, nedugo poslije, četiri migranta su donijeli povrij**enu osobu na raskrsnicu ulica 502. Viteške brigade i 5. Korpusa, odnosno ispred zgrade MUP-a USK-a, potvrdio je Ale Šiljdedić portparol Uprave policije MUP-a USK-a piše USKinfo.ba

Osoba je imala pov*ede u predjelu vrata, prebačena je u DZ Bihać, pa u Kantonalnu bolnicu Dr. Irfan Ljubijankić. Konstatovane su TTP.

Dežurna tu**teljica je slučaj okarakterisala kao KD Pokušaj ub**tva, naređena je daljna istraga, a uviđaj je nastavljen i jutros, potvrdio je Šiljdedić, piše isti izvor.

Četiri osobe koje su donijele povr**eđenog migranta su iz Afganistana, dok identitet povri**đenog lica nije utvrđen. On ne može komunicirati, pa se više informacija očekuje dok se oporavi.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više