Narod i Pravda Bihać // Posjetili mještane MZ Harmani i Ozimice 2: Dotakli smo dno, to tjera građane da budu hrabri i pridruže nam se (FOTO)

Kandidat Naroda i Pravde za gradonačelnika Grada Bihaća Kemal Hrnjić i kandidati za Gradsko vijeće liste Naroda i Pravda jučer su obišli mještane mjesnih zajednica Harmani i Ozimice 2. Sve veći broj ljudi se odaziva na poziv da razgovaraju sa mladim timom, koji je odlučio razgovarati i saslušati građane i njihove probleme.

U okruženju u kakvom živimo posljednjih 25 godina, okruženju ucjena, pritisaka i kažnjavanja, ohrabruje nas činjenica da je sve veći broj onih hrabrih građana koji će stati rame uz rame sa ovim mladim i hrabrim timom.

Mještani Harmana i Ozimica 2 muku muče sa odvozom smeća, obećanim rješavanjem grijanja, psima lutalicama i nizom drugih problema za koje nadležni vjerovatno i ne znaju, jer prema riječima mještana niko i nikad nije došao u njihove mjesne zajednice nakon pobjede na izborima da ih pita za probleme. Da li smo jedni drugima obećanje da ćemo takav odnos promijeniti iz temelja.


.

.

.

.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više