NAJMLAĐI KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA BIHAĆA // Mladi ljudi su danas počeli kampanju na GP Izačić: Ne želimo da ovo mjesto bude simbol odlaska mladih iz Bihaća (FOTO)

Narod i Pravda Bihać i najmlađi kandidat za gradonačelnika Grada Bihaća Kemal Hrnjić su zajedno sa mladima koji podržavaju ovu ideju su danas simbolično počeli kampanju na GP Izačić.

“Dragi sugrađani,
Danas je i službeno počela kampanja za lokalne izbore u Bosni i Hercegovini. Narod i Pravda Bihać i kandidat za gradonačelnika Grada Bihaća Kemal Hrnjić su danas kampanju počeli na Graničnom prijelazu Izačić.
Simbolično sa ovog mjesta htjeli smo poslati snažnu poruku mladim ljudima u Bihaću da ćemo se zalagati da ovaj Granični prijelaz ne bude simbol odlaska mladih iz Bihaća za svojom egzistencijom.”
, poručili su oni danas.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više