NA PARTY DOŠAO VATROGASNIM KOLIMA // Na korona zabavi u Bos. Petrovcu gost načelnika bio šef Civilne zaštite, vatrogasne brigade s društvom uživali (FOTO)

Još jedan korona-party neslavno je završen danas, ali u Bosanskom Petrovcu. Kako smo objavili na jednoj vikendici okupilo se zanimljivo društvo na čelu sa načelnikom Općine Bosanski Petrovac Dejanom Prošićem (SNSD).

Kako nam je potvrđeno, među okupljenima je bio i šef Civilne zaštite kao i šef Vatrogasne brigade koji je na sijelo došao čak vatrogasnim kolima, a ukupno ih je na druženju bili 11. Okrenulo se i janje, a sve je “pokvarila” policija koja je prekinula druženje i podijelila kazne. “Prekršena su naredbe Federalnog štaba civilne zaštite da nema okupljanje više osoba kao i obaveza nošenja maske. Svima su kazne uručene. Bio je tu načelnik općine, šef Civilne zaštite…Ukupno 11 osoba”, rečeno nam je iz MUP-a USK.

Ovo je drugi član SNSD-a da u Federaciji učestvuje u ovakvim zabavama, dok istovremno Nenad Stevandić (SNSD) tvrdi da je porast novozaraženih u manjem entitetu uzrokovan popuštanjem mjera u FBiH.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više