Lovci na PED0FILE razotkrili PREDAT0RA iz Velike Kladuše (F0T0)

U zamku srbijanskih lovaca na pe**file ponovo je upao pre**tor iz Bosne i Hercegovine. Ovaj put razotkrili su muškarca iz Velike Kladuše, koji je nasjeo na lažni Facebook profil 12-godišnjakinje iza koje se krije tim organizacije „Stop- Ped**iliji”.

Insistirao je da mu djevojčica kaže u čemu je obučena, te da mu pošalje svoje fotografije. Na najgnusniji način navodio je da priča o int**nim dijelovima tijela.

Napisano mu je da razgovara s 12- godišnjakinjom Foto: Facebook

– Pred**or koji u prepisci sa diverzijom djevojčice od 12 godina traži adresu djetetu i nudi novac!!! Ovim putem želimo da obavijestimo nadležne i građane Velike Kladuše pozovemo na oprez!!!- napisali su na Facebook stranici “Stop-Pe**filiji” .

Otkiveni muškarac se branio da mu je hakovan profil na Facebooku.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više