LOKALNI IZBORI // Konaković: “Od 15. novembra Kemal Hrnjić na čelu Grada Bihaća”

Lokalni izbori se bliže, iako je održavanje istih bilo pod upitnikom, sada je već svima jasno da će isti biti održani 15. novembra.

Na Unsko-sanskom kantonu svakako će biti najzanimljivija “bitka za Bihać”, a na poziciju gradonačelnika pretendira čak 8 kandidata.

Krajina je uglavnom ostavljana po strani kada je riječ o centralnim strankama u Sarajevu, pa zbog toga nisu slučajno birani gradonačelnici i načelnici stranaka čije sjedište nije u Sarajevu.

Međutim, da nisu svi u Sarajevu isti i da ne gledaju svi na Krajinu kao sredinu koja im je nebitna, sinoć je pokazao predsjednik Naroda i Pravde, koji je dao punu podršku kandidatu za gradonačelnika Grada Bihaća. Hrnjić Kemala, a oni koji prate političku scenu, siugurno se neće sjetiti ovakvih riječi pohvale i podrške od predsjednika jedne stranke “iz Sarajeva”.

Objavu predjednika Naroda i Pravde prenosimo u cjelosti:

Jos jedan sjajan covjek je kandidat Naroda i pravde na lokalnim izborima.
Kemal Hrnjic, buduci gradonacelnik Bihaca, ako Bog da.
12 godina direktor Meggle-a.
Dolazi iz realnog sektora sa impresivnim rezultatima i velikim brojem nagrada i priznanja za trud i rad.
Dobitnik Povelje 26. februar za višegodišnje postignute rezultate u radu i izuzetan doprinos uspješnom poslovanju Mljekare „Meggle“koji su potaknuli cjelokupni razvoj Grada Bihaća.
Od 15og novembra bice na celu administracije svog Bihaca kao gradonacelnik.
Kandidat je bez clanske Naroda i pravde 🙂
Mnogo smo hrabrih, kvalitetnih i postenih ljudi pokrenuli u ovoj borbi.
Posebne cestitke za Kemalov angazman mojim Ilda Alibegović i Halil Bajramovic
Ponosan na svoje Krajisnike!
Narod i pravda


Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više