Legijin “stric” po prvi put progovorio o Bužimljanima i 505. brigadi: “Teško je bilo B0RITI se protiv njih, to su STRAŠNI momci” (VIDEO)

Mihajlo Ulemek, bivši pripadnik tzv. Srpske dobrovoljačke garde koiju je predvodio Željko Ražnatović Arkan, u gostovanju u emisiji “Bez ustručavanja” u Srbiji, prije 2 godine, govorio je o karakteristikama ra***vanja na području oko Velike Kladuše i Bužima. Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Tim putem istakao je kako su Bužimljani, odnosno 505. Viteška brigada izuzetno neugodan protivnik, te da je protiv njih bilo jako teško ra*ovati.

To su strašni B0RCI, rekao je Ulemek. Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Inače, Mihajla Ulemeka povezuju sa Miloradom Ulemekom Legijom. Većina ljudi u Srbiji ga zove i smatra Legijinim stricem, iako zapravo nisu u bliskom sro*stvu.

Upoznali su se u para*ojnim po**jbama tzv. SDG.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više