Krajina ima “recept” za koronavirus: U protekla 24 sata u USK nije zabilježen niti jedan slučaj zaraze

Unsko sanski kanton danas je bez novozaraženih osoba koronavirusom, a razlog tome je što jučer u Sarajevo nisu poslani uzorci na testiranje.

U međuvremenu, došlo je do promjene aktivnih i oporavljenih slučajeva odnosno broja pacijenata koji su na liječenju u Kantonalnoj bolnici.

Od jučer je broj izliječenih porastao za pet i iznosi 677, dok je broj trenutno zaraženih 122 i smanjen je za petnaest slučajeva u protekla 24 sata.

Na Infektivnom odjelu H0SPILATIZ0VANO je šest novih pacijenata tako da se u bolnici trenutno liječi 20 pacijenata, od kojih je 17 pozitivno. Za tri pacijenta čekaju se rezultati testiranja ,a tri pacijenta su na respiratoru.

Na testiranje su danas poslana 54 uzorka.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više