MEĐU RIJETKIMA U BiH! U općini Ključ nije zabilježen nijedan slučaj koronavirusa!

UPRK0S cjelokupnoj epidemiološkoj situaciji na području USK, pa čak i kretanju migranata , u općini Ključ još nije zabilježen nijedan slučaj koronavirusa

Tamošnje vlasti ipak UP0Z0RAVAJU građane da se pridržavaju svih preporučenih mjera zaštite, kako ne bi došlo do P0G0RŠANJA situacije.

Tako će ove godine, preventive radi izostati i tradicionalana ključka regata, po kojoj je Ključ nadaleko poznat.

Ipak, ova općina izuzetno je bogat prirodni resurs, pa oni koji ovog ljeta ne mogu otići na M0RE, svoj godišnji ODM0R mogu provesti na jednoj od brojnih turističkih destinacija Ključa, kao što su Stari ključki grad i Alina luka.

Svjestan da ove godine neće biti mnogo turističkih posjeta iz drugih zemalja, što će umanjiti i dosadašnje PRIH0DE svih koji se bave turizmom, načelnik Nedžad Zukanović kaže da je najbolje RASP0L0ŽIVA sredstva zadržati u svojoj zemlji i kupovati domaće, jer tu je ,dodaje i najveća D0BIT.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti