KRAJINA OBAVIJENA TUGOM: Porodica iz Ključa poginula u saobraćajnoj nesreći (VIDEO)

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Mrkonjić Grad – Ključ poginuli su profesor na Prirodno-matematičkom fakultetu Emir Temimović, njegova supruga Ramajana i njihova četveromjesečna beba. Kako saznajemo, nastradala porodica je iz Ključa.

Nesreća se dogodila jutros u 7 sati na magistralnom putu Mrkonjić Grad – Ključ, a iz Policijske uprave Mrkonjić Grad su nam kazali da su učestvovali putničko motorno vozilo Renault i teretno motorno vozilo Mercedes.

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grada potvrdili su nam da su u nesreći poginuli E. T. i R. T. te četveromjesečna beba koja je preminula u Domu zdravlja Mrkonjić Grad.

Temimović je bio profesor na Odsjeku za geografiju Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, a tragedija koja se dogodila P0G0DILA je sve one koji su ga poznavali.

Uv*đaj na mjestu događaja još uvijek je u toku, a njim rukovodi dežurni tu*ilac iz Banje Luke.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više