Izletišta potpuno prazna: Umjesto zabave građani izabrali zdravlje

Potpuno neuobičajena slika zabilježena je danas na bihaćkim izletištima. Umjesto dobrog raspoloženja, tradicionalnog roštilja ili janjetine i druženja, građani su ipak poslušali preporuke kriznih štabova i ostali kod svojih kuća.

Izletište Topole, prošlog prvog maja bila je nezaobilazna destinacija za mnoge Bišćane. Uživalo se u hrani, druženju i dobrom raspoloženju. Danas, potpuno drugačija slika. Iako je sve bilo spremno uoči ove sezone, na prve posjetioce još će se pričekati.

Ništa drugačije nije ni u Kostelima, dok smo na izletištu Klokot zatekli svega nekoliko izletnika, kao i one koji su samo došli kupiti ribu.

Naši građani tradicionalno vole proslave 01. maja, bez obzira na vremenske uslove i materijalne mogućnosti.

Ipak, ove godine odlučili su ispoštovati sve preporuke, te su umjesto zabave izabrali zdravlje.

Tvrde da im nije teško i da žele da sve ovo što prije prođe.

.

/ rtvusk.ba

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više