(VIDEO) Pogledajte susret Azre Dedić i Marije Šerifović – naša šampionka je imala želju da je upozna

Bišćanka Azra Dedić, prvakinja Evrope u ID judou i članica Judo kluba “Una“, danas je ispunila svoju životnu želju i upoznala pjevačicu Mariju Šerifović.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Nakon što je čula za Azrinu želju za upoznavanjem, Šerifović je doputovala u Sarajevo i iznenadila mladu Bišćanku na pres-konferenciji.

“Gdje si Marija, gdje si legendo”, bile su prve Azrine riječi nakon što je vidjela Mariju kako ulazi na vrata sale u kojoj se prvakinja Evrope u ID judou obraćala medijima.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Nakon vrlo emotivnog momenta i zagljaja sa Azrom, Marija je kazala da bi bila najsretnija da nema kamera i da njih dvije mogu same pročaskati.

“Pogledala sam njen jedan intervju i kada sam vidjela da sebe smatra super herojem, znala dam da je to neko poseban. Nemojte da zaboravljate na svoje super heroje”, poručila je Šerifović.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Azri je kazala da u njoj od danas ima prijatelja koji će joj biti na usluzi kad god to zatreba.

“Ovo je najmanje što sam mogla da uradim u svom životu”, navela je Šerifović i zahvalila se svima koji su pomogli da se ovaj susret dogodi.

Nakon susreta, Azra i Marija zajedno su zapjevale.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više