Velika Kladuša: Državni službenik Sulejman Silić izvukao PIŠT0LJ na Adu Pijacu pa D0BI0 batine

Danas je na adresu našeg portala stiglo nekoliko slika kao i video materijal o inc**entu u samom centru Velike Kladuše između poznatih biznismena. Kako naš portal saznaje, danas je u popodnevnim satima došlo do in**denta u samom centru Velike Kladuše u kojem su učestvovali Adem Pajazetović zvani Ado Pijaca i državni službenik u Opštini i Fikretov bivši Šef urbanizma Sulejman Silić.

Kako neslužbeno saznajemo, do inc**enta je došlo nakon verbalnog sukoba u kojem je Silić izvukao deblji kraj. Naime, prema izjavi svjedoka, Ado Pijaca je pljunuo Silića nakon čega je Silić izvadio piš*olj i uperio ga u Adu. Brzom intervencijom, Ado je uspio uzeti pi**olj od Silića, nakon čega ga je oborio na zemlju i istukao pred nekoliko građana koji su začuđeno posmatrali ovaj in**dent.

Ubrzo zatim, policija je stigla na lice mjesta te obojicu odvela u stanicu što možete vidjeti i na videu koji je objavio VKportal.

Još uvijek nemamo izvještaja Tužilaštva USK, kao ni policije MUP-a USK, ali smo sigurni da će i ovaj slučaj dobiti sudski epilog s obzirom da je Sulejman Silić u centru grada izvukao piš**lj i tako ugrozio sigurnost građana Velike Kladuše koji su se u tom trenutku našli u neposrednoj blizini.

Ne znamo pravi razlog sukoba ove dvojice biznismena koji su svojevremeno podržavali rad Fikreta Abdića i bili njegovi sljedbenici, ali nakon današnjeg inc**enta svima nam je jasno da su se čudne stvari u posljednje vrijeme počele dešavati u Velikoj Kladuši. Možda je došlo vrijeme kada je narod u Velikoj Kladuši shvatio da Fikret Abdić ipak nije njihov spasioc, nego da je njegova uloga kao načelnika više bila pokušaj spašavanja porodice Abdić što će pokazati i izvještaji pravosudnih organa koji detaljno “češljaju” Opštinu i sva ostala Javna preduzeća kojim je upravljao ovaj osuđeni r**ni zl**inac.

Jedno je jasno, napuštaju ga najbliži saradnici i visoko rangirani članovi Laburističke stranke, dok mu se bivši, ali i sadašnji funkcioneri i simpatizeri su**bljavaju na sred ulice. Da li je ovaj sukob početak kraja politike Fikreta Abdića, saznat ćemo nakon Lokalnih izbora 2020.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više