Humane akcije volontera CK Bužim su za svaku pohvalu (FOTO)

Za volontere tima Crvenog križa Bužim ne postoji neradni dan. Proteklih nekoliko dana, vršili su podjelu paketa sugrađanima koji nisu u mogućnosti da priušte sebi osnovne životne potrepštine kao što su: hrana, lijekovi, sredstva za dezinfekciju i slično.

I sunčanu nedjelju iskoristili su maksimalno za rad na terenu, te je tom prilikom upriličena podjela paketa za 20 porodica iz Bužima.

Tim CK Bužim će nastaviti i u narednim danima da prikuplja zahtjeve sugrađana sa terena, te će se potruditi da iste realizuje u što kraćem roku, kako bi omogućili svim građanima normalan život u ovim zaista teškim danima za sve nas.

Čestitke za koristan rad ovim sjajnim momcima i djevojkama iz Bužima.


Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više