Đukanović u izuzetno teškom zdravstvenom stanju? Iz Podgorice prebačen na lečenje u Pariz?!

Milo Đukanović, prvi čovek Crne Gore, prošle nedelje bio je u izuzetno teškom zdravstvenom stanju, upućeni kažu da su ga od sm*ti delile sekunde, a da je preživeo samo zahvaljujući najboljim francuskim lekarima koji su ga spasili nadljudskim NAP0RIMA.

Đukanović je, prema saznanjima iz Aloa, iz podgoričke privatne B0LNICE, kada tamošnji doktori nisu više znali kako da mu pomognu, transportovan avionom u Pariz u jednu od najboljih B0LNICA u tom gradu. Tamo se lečio nekoliko dana, nakon čega se vratio u podgoričku B0LNICU u kojoj se nalazi i trenutno, a njegovo stanje sada je DOBRO.

Sve se odvijalo pod pravim VEL0M tajni i crnogorska javnost nije znala ni da im je predsednik ozbiljno B0ELSTAN , niti da je bio lečen u inostranstvu

Cela ova priča započeta je, naime, sredinom decembra kada je majka predsednika Crne Gore, Stana Đukanović, preminula u 86. godini od posledica kovida-19. Nekoliko dana kasnije održana je sah*ana na koju je došao veći broj ljudi, a onda su simptome korone počeli da osećaju Đukanović, njegova sestra, supruga i nekoliko prijatelja… Prvi čovek komšijske države dobio je visoku temperaturu, otežano je disao, imao je jake B0L0VE u grudima, ustanovljena mu je ozbiljna up*ala oba plućna krila, međutim test na koronu pokazao je da je negativan.

Ipak, smešten je odmah u B0LNICU u Podgorici, gde je dobio najbolji mogući tretman, piše Alo.

“Tret*ran je kao kovid pacijent jer se verovalo da mu se korona odmah spustila u pluća i da je zato test, za koji se uzorak uzima iz grla i iz nosa, pokazivao da je negativan. Ležao je tu nedelju dana i delovalo je da tok lečenja ide dobro. Oko Nove godine je čak izašao iz B0LNICE, tada je i snimio onu novogodišnju čestitku za građane. Svi koji su gledali taj snimak videli su da je bio bl*ed, glas mu je bio PR0MUKA0 i videlo se da teško diše, nigde nije bilo one njegove BRITK0STI. Uzimao je terapiju kod kuće, ali bivalo mu je sve gore i gore, H0SPITALIZ0VAN je opet, ali podgorički lekari bili su izuzetno zabrinuti jer nikakvih naznaka P0B0LJŠANJA bez obzira na „ag**sivnu“ terapiju koju su mu davali, kr*na slika bila mu je jako L0ŠA, pritisak takođe, dobio je B0L0VE i u stomaku, nije mogao da stoji na nogama. Na sve to, stigla je do njega informacija da mu je sestra priključena na respirator. Ubrzo posle toga donesena je odluka da se prebaci u inostranstvo, a u opticaju je, osim Francuske, bila i Italija” ispričao je naš izvor.

On nam je otkrio i da su ljudi iz Đukanovićevog okruženja i najbliži saradnici iz DPS-a bili van sebe od brige tih dana.

“A đe da takav čovek, posle svega, ode zbog korone, pa bilo bi stvarno pregl*upo, to su uglavnom pričali, ali sada su odahnuli, veruju da će se uspešno oporaviti” završava izvor iz Podgorice.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti