Doba pandemije nametnulo novu praksu zdravstvenim ustanovama u Bužimu

Zbog sve bolje epidemiološke situacije, zdravstvene ustanove traže način vraćanja rada na dinamiku koja se odvijala prije pandemije.

No, kako je u više navrata rečeno, dosadašnji način funkcionisanja više nije moguć. Pacijenti će također morati mijenjati dosadašnje navike jer se bez prethodne najave i termina neće moći odlaziti u Domove zdravlja i Kantonalnu bolnicu.

Još je rano govoriti kako će sve to izgledati u praksi ali mjere se moraju poduzeti jer je virus i dalje među nama. Uposleni u zdravstvu vjeruju da će im novi pristup značajno olakšati rad te zaštititi zdravstvo i pacijente od eventualno većeg širenja infekcije virusom korona.

Bužim je sredina u kojoj do sada nisu zabilježeni slučajevi zaraze koronavirusom. Građani su po svemu sudeći na vrijeme shvatili ozbiljnost situacije te se u velikoj mjeri pridržavali upustava nadležnih o zaštiti od korona virusa, ističe direktorica bužimskog Doma zdravlja, dr. Seđida Bajrović.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više