Dijelovi Bihaća sutra bez struje – Evo tačnih lokacija i vremenskih termina

Podružnica “Elektrodistribucije” Bihać obavještava kupce da će zbog planskih radova na elektroenergetskim objektima, doći će do prekida u snabdjevanju električnom energijom prema slijedećem rasporedu:

Dana 19.05.2020. godine

Od 09:00 do 12:00 sati za kupce trafopodručja: Gorenje, Čavkunović, Radiopredajnik, Pokoj 1, 2, 3 i 5, Jablanska 2 i 3, Mrkonjić Lug 1, 2, 3 i 4, Čavkići, Mujadžići, Ćehića Kanal, Malo Založje, Midžići, Mali Zagreb i Vojna Pokoj .

Za sve informacije kupci se mogu obratiti Službi za odnose sa javnošću i informisanje kupaca za područje USK-a na broj besplatnog telefona 080 020 134.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više