Demobilisani borac iz Bužima koji je u zatvoru zbog krađe drva prvi put progovorio: “Šta biste vi uradili na mom mjestu?”

Fikret Dedić, demobilisani borac iz Bužima, trenutno je u bihaćkom zatvoru Luke zbog krađe drva.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Osuđen je na pet mjeseci i 27 dana zatvora. Javnosti je postao poznat nakon što su procurile fotografije Fikretovog emotivnog rastanka od desetogodišnje kćerke, nakon čega je otišao na služenja zatvorske kazne.

Dedić je prvi put progovorio za neki medij ispred kamere u emisiji „Bez izgovora“.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

– Djeca trebaju u školu, a nemaš para da kupiš jednu olovku običnu, da kupiš svesku… Torba, nema je ispod 20 maraka… A gdje su obuća, odjeća, knjige izađu stotinjak maraka. Svaki dan treba marka za sendvič. Šta biste vi učinili na mom mjestu, a ne radim nigdje – rekao je, između ostalog, Dedić.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više