Damir Beća i zvanično novi šef stručnog štaba NK Jedinstvo

Damir Beća rođen u Sarajevu 13.02.1969.godine je i zvanično novi šef stručnog štaba NK Jedinstvo. Posljednji klub na čijem je čelu bio Beća je Metalleghe iz Jajca, a nakon toga je bio bez angažmana sve do danas kada je sjeo na kormilo naših crveno bijelih.

U sezoni 2015/2016 Damir Beća je predvodio FK Goražde, dok je u sezoni 2016/2017 sjedio na klupi HNK Čapljina kao šef stručnog štaba, a nakon toga u sezoni 2018/2019 je bio šef stručnog štaba FK Radnik Hadžići. Posljednji klub koji je vodio sa klupe je Metalleghe iz Jajca, a nakon istupanja iz daljeg takmičenja kluba iz Jajca, Damir Beća je bio bez angažmana.

Nadamo se da će novi šef stručnog štaba NK Jedinstvo ispuniti sve zadatke, koji se nalaze pred njim i zajedno sa svojim pomoćnicima Elvirom Šušnjarom i Aldinom Resićem ispuniti sva očekivanja vjernih navijača, naše “Sile Nebeske”.

Našem novom šefu stručnog štaba želimo mnogo uspjeha i sreće u nastavku sezone!

Izvor: nkjedinstvo.net

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više