Tri novozaražena u Cazinu, jedan u Sanskom Mostu

Prema podacima Federalnog zavoda za javno zdravstvo u protekla 24 sata  u Federaciji BiH testirano je 1.199 uzoraka, od kojih je 196 pozitivnih na COVID-19.

Kada se dodaju podaci iz RS, u protekla 24 sata u BiH je testirana 1.781 osoba, a novozaraženih je 310.

Novi slučajevi u Federaciji registrirani su u Tuzlanskom (65), Zeničko-dobojskom (19), Hercegovačko-neretvanskom (15), Zapadno-hercegovačkom (1), Srednjobosanskom (4), Unsko-sanskom (4), Bosansko-podrinjskom (2) i Kantonu Sarajevo (88).

img src=”https://i1.wp.com/i.postimg.cc/13YrCcqM/1.jpg?w=1170&ssl=1″ />

Kako je kazala ministrica zdravstva USK Nermina Ćemalović, radi se o tri osobe iz Cazina i jednoj iz Sanskog Mosta. Naime, radi se u uvezenim slučajevima, odnosno tri iz Srbije, dok je jedan slučaj iz Istočnog Sarajeva.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više