Migranti zapalili kuću kod Cazina

U Naselju Kapići kod Cazina jutros se u jednoj kući dogodio P0ŽAR.

Mještani koji su požar uočili pozvali su VATR0GASCE i ubrzo je P0ŽAR i lokaliziran.

Kako je za “Avaz” kazao Sabid Ružnić, komandir VATR0GASNE jedinice Cazin, P0ŽAR su izazvali migranti.

– Nel*galni boravak migranata u kući i došlo je do početnog P0ŽARA. Brzom intervencijom VATR0GASACA P0ŽAR je ugašen – kazao je komandir Ružnić.

Ovo je samo još jedan u nizu primjera uni**avanja imovine domicilnog stanovništva od strane migranata čiji se broj trenutno u Krajini procjenjuje na više od 7.000. Da stvar bude gora, njihov broj se iz dana u dan povećava.

U pojedinim naseljima, mještani su se već sami 0RGANIZIRALI i napravili takozvane st*aže. Ovo predstavlja još jedan veliki PR0BLEM za policiju u USK jer zbog na**tosti situacije dolazi do sve češćih SUK0BA migranata i stanovništva.

Požar izbio u jutarnjim satima

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti