Koronavirus u USK: Dva novozaražena u Cazinu

Tokom posljednja 24 sata zabilježena su dva nova slučaja pozitivna na Covid, a pozitivno je i šest retestova. Novi slučajevi su iz Cazina.

Podsjećamo, tokom posljednja 24 sata zabilježena su dva sm*tna slučaja na području USK-a.

Pored muškarca, R0ĐEN0G 1970. godine, preminula je i pacijentica R0ĐENA 1959. godine, također iz Cazina, potvrdila je u telefonskoj izjavi za RTV USK-a ministrica zdravstva Nermina Ćemalović. Po prijemu pacijentica je bila u teškom stanju, dodaje ministrica.

Kako saznajemo od ministrice Ćemalović od Federalnog ministarstva zdravstva stiglo je Rješenje da je LAB0RAT0RIJA KANT0NALNE B0LNICE referentna, tako da će dio testova biti analiziran u Bihaću.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više